Kongresna dejavnost

Kongresna dejavnost ima na Bledu dolgoletno tradicijo in je pomemben del turistične dejavnosti.  Festivalna dvorana Bled je v letih obstoja gostila znanstvene in strokovne kongrese, gospodarsko podjetniška srečanja, politična srečanja in športne dogodke.

Zakaj izbrati Bled za kongresno mesto

1. dostopnost mesta
V mirnem parku ob obali Blejskega jezera leži Festivalna dvorana Bled. Blejski hoteli so v bližini, le nekaj minut peš hoje oddaljeni od Festivalne dvorane. Logistika na Bledu je enostavna, izkoristite veliko prednost in se izognite prometnim zastojem in utrujajočim vožnjam.

2. znanje in izkušnje
Organizatorji kongresov na Bledu ima tradicijo, znanje in izkušnje. To pomeni, da znajo biti vrhunski gostitelji. 

3. nastanitvene zmogljivosti
Bled nudi 2500 hotelskih in penzionskih namestitev, poleg tega pa tudi veliko izbiro postelj v privatnih sobah in apartmajih. Blejski hoteli so višje kategorije s sodobno opremljenimi sobami. Na voljo je več hotelov, ki lahko sprejmejo veliko število udeležencev v enem objektu. Poleg tega pa so hoteli eden poleg drugega. 

4. turistične privlačnosti
Naravno okolje Bleda z okolico Julijskih Alp je izredno primerno za poslovna srečanja, saj narava polni ljudi z energijo in ustvarjalnostjo. Bled z okolico nudi veliko možnosti za zanimive incentive programe. Bled ima veliko prednost zaradi ugodnih prometnih zvez (letalskih, cestnih, železniških).

5. splošni pomen mesta
Bled je eno najlepših alpskih letovišč, znan po blagem, zdravilnem podnebju in termalni jezerski vodi. Veliko stvari vam je na voljo na enem mestu. Mi, ki živimo in delamo na Bledu, skušamo ohranjati vrednote in značilnosti naše regije, spodbujamo lokalno kulturo in kulinariko, saj tradicijo in navade želimo deliti z obiskovalci in gosti Bleda.

Več informacij o kongresni dejavnosti na Bledu lahko nudi spletna stran vodilnega slovenskega organizatorja kongresov Albatros Bled.

Kongresi in predavanja
 
   
www.slovenia.info www.bled.si www.facebook.si www.twitter.com www.youtube.com www.forsquare.com www.wikipedia.org www.tripadvisor.co.uk