_accessibility/go_to_content
Zapri meni
Zapri meni
SIEN
Kontakt
Iskanje
Preklop

Bonton

Ob obisku dogodka vas prosimo, da izklopite mobilne telefone in druge naprave, ki oddajajo zvočne in svetlobne signale. Med koncertom ne klepetajte. Ob obisku koncerta resne glasbe, s prsti ne bobnajte in ne brundajte melodije, pri živahnih zvrsteh pa lahko sodelujete, sploh še, če vas v to povabijo izvajalci. Prepustite se prepevanju in ploskanju v ritmu. Na koncerte resne glasbe, vsebinsko zahtevne predstave in na dogodke, ki se odvijajo pozno zvečer ne vodite majhnih otrok.

Pri gledaliških predstavah se praviloma ploska na koncu. Iz spoštovanja do nastopajočih bodite zmerni tako v navdušenju kot v nezadovoljstvu.

Na dogodkih, ki so moderirani sledite navodilom moderatorja.

Snemanje in fotografiranje

Kakršno koli tonsko in video snemanje ter fotografiranje je na vseh prireditvah najstrožje prepovedana. Predstavniki medijev morajo prav tako pridobiti soglasje organizatorja prireditve.

Zamudniki

V kolikor zamudite začetek prireditve, vas vljudno prosimo, da upoštevate navodila hostesne službe in vstopate ob aplavzu, med prvim in drugim delom programa, pri gledaliških predstavah pa počakate do glavnega odmora. V primeru filmskih predvajanj v dvorano lahko vstopite še prvih pet minut po začetku predvajanja, enako velja za gledališke predstave, ki nimajo odmora. V izjemnih primerih zaradi zahteve organizatorja vstop v dvorano po začetku prireditve ni dovoljen.

Pozabljeni predmeti

Prosimo, da pozabljene predmete prevzamete na sedežu Zavoda za kulturo Bled, najkasneje mesec dni po prireditvi. Za najdene predmete ne prevzemamo odgovornosti.

Medicinska pomoč

Če potrebujete kakršno koli medicinsko pomoč, se obrnite na osebje dvorane.