_accessibility/go_to_content
Zapri meni
Zapri meni
SIEN
Kontakt
Iskanje
Preklop

Dostop

Glavni vhod v dvorano je s sprednje, jezerske strani. Servisni dostop in dostop do odra pa na zadnji, severni strani dvorane.

Dostop za invalide

Invalidom je dostop omogočen z obeh strani steklenega dela dvorane. Obiskovalcem na invalidskem vozičku ali s hojco priporočamo spremstvo in izbiro sedeža v neposredni bližini izhoda iz dvorane.

Psi vodniki slepih so dovoljeni po predhodnem dogovoru.

Parkiranje

Na Bledu je dovoljeno parkirati samo na označenih parkiriščih. Pri tem upoštevajte navodila na tabli ob posameznih parkiriščih. Parkirišča se razlikujejo glede na možno dolžino parkiranja in glede na višino parkirnine. Na večini parkirišč je parkirnino treba plačati ob pričetku koriščenja parkirišča, parkirni listek pa namestiti na vidno mesto pod vetrobransko steklo. Plačilo je na večini parkirišč možno s kovanci, na nekaterih pa tudi z bankovci, SMS-om ali aplikacijo EasyPark. Na parkiriščih z omejenim časom parkiranja, kjer ni parkomata (npr. modra cona), je potrebno označiti čas prihoda, in sicer s parkirno uro ali z listkom, na katerega napišete čas prihoda in ga pustite pod vetrobranskim steklom.

Parkirišča v bližini Festivalne dvorane Bled:
- Avtobusna postaja
- Zdraviliški park in Festivalna dvorana - parkirišče ni vedno dostopno zaradi zapore ceste
- Ledena dvorana
- Pod Krimom 1
- Pod Krimom 2
- Pod Hotelom Bled Rose