_accessibility/go_to_content
Zapri meni
Zapri meni
SIEN
Kontakt
Iskanje
Preklop
Festivalna dvorana,

Vlado Kreslin z zbori DO RE MI

Vlado Kreslin v letu, ko praznuje svojo sedemdesetletnico in več 40 let glasbenega ustvarjanja, v petek, 22. decembra ob 19. uri, prihaja tudi na Bled. Na koncertu v Festivalni dvorani nas bo popeljal skozi njegovo dolgoletno glasbeno ustvarjanje, nekaj pesmi pa bo zapel tudi z zbori DO RE MI.

Vsestranski glasbeni umetnik je s svojo več kot štiridesetletno glasbeno kariero že prerasel v legendo. Le kdo ne pozna že ponarodelih Od višine se zvrsti, Namesto koga roža cveti in Tista črna kitara? Martin Krpan, Mali bogovi in Beltinška banda?

Na koncertu na Bledu boste lahko prisluhnili glasbenemu sodelovanju, ki ga še niste slišali: Vlado bo zapel z mladimi pevkami izvrstnih domačih zborov DO RE MI!

DO RE MI pod svojim okriljem združuje mlade vokalistke vse od otroškega in mladinskega zbora do vokalne skupine. Pod vodstvom mednarodno priznanega dirigenta Primoža Kerštanja dosegajo odlične rezultate in poleg ljubezni do zborovske glasbe spletajo tudi niti trajnega prijateljstva.

Ne zamudite posebnega glasbenega doživetja v petek, 22. decembra, ob 19. uri v Festivalni dvorani Bled. Vstopnice so že na voljo na spletni strani Festivalne dvorane Bled.

KONCERT JE RAZPRODAN!