_accessibility/go_to_content
Zapri meni
Zapri meni
SIEN
Kontakt
Iskanje
Preklop
Festivalna dvorana,

Božični koncert

Vabimo vas, da skupaj z nami vstopite v praznični božični čas! Tja vas popeljemo skupaj z glasbenicami in glasbeniki, ki bodo z znanimi slovenskimi in tujimi božičnimi skladbami nastopili na odru Festivalne dvorane Bled in nas spomnili na prihajajoče praznično vzdušje. Praznično obdobje nas spomni na čarobnost življenja ter vabi, da delimo svojo srečo in toplino z družino, s prijatelji in tistimi, ki nas najbolj potrebujejo.
Matjaž Kumelj, ki ga poznamo iz muzikala »Mamma mia!« in oddaje »Znan obraz ima svoj glas«, vas bo razvajal skupaj z odličnimi glasbenimi gostjami in božično glasbo ob spremljavi 18-članskega Big band Nova. Oder bo delil z znano pevko Alenko Godec, vrhunsko mezzosopranistko Ireno Yebuah Tiran in izvrstnim vokalnim triom Ladybugz.

Alenka Godec je naša priznana pevka, ki so ji še posebej blizu slovenske zimzelene pesmi, v vedno razprodanem muzikalu »Mamma mia!« je ena izmed znamenitih Dinamitk. V svoji, več kot tri desetletja dolgi in uspešni, glasbeni karieri je pevka izdala več albumov in sodelovala na številnih glasbenih festivalih.

Mezzosopranistko Ireno Yebuah Tiran poznamo kot operno in koncertno pevko, širši javnosti pa se je priljubila tudi kot žirantka šova Znan obraz ima svoj glas. Članica Slovenskega komornega glasbenega gledališča redno sodeluje tudi z novomeškim Anton Podbevšek Teatrom in poučuje petje na novomeški glasbeni šoli. V različnih pevskih sestavah je nastopala po vsej Evropi.

Ladybugz so tri izvrstne pevke, zaljubljene v swing glasbo in večglasno petje. Katja Kovačič, Nastja Vodenik in Ana Marčun s svojim petjem in energijo navdušujejo na vseh svojih nastopih.

Prisrčno vas vabimo, da se nam pridružite na koncertu Božična zgodba v soboto, 16. decembra, ob 19. uri.

Vstopnice je mogoče kupiti tudi na naslovu Turističnega društva Bled, Cesta svobode 10, Bled v delovnem času društva.